Hoofdkantoor NVM
Papendorp Utrecht
Een nieuw clubhuis voor de vereniging van Nederlandse Makelaars en Taxateurs

Een prachtig gebouw, voor ons als constructeur vol uitdagingen. Zo omschrijven wij het nieuwe hoofdkantoor van de Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen (NVM).

Naam: Henk van Vliet
Functie: Constructeur en Partner

Een parel van een gebouw is het volgens Henk van Vliet. "De buitenzijde van het gebouw is bedekt met hout, zelfs het patroon van de verschillende houten panelen is compleet uitgedacht door de architect.

Deze bedekken "ons" werk bijna helemaal. Want al lijkt het een gebouw van hout, onder de panelen zit een volledige betonconstructie. Deze hebben wij samen met Stabiel Prefab Project Management berekend."

Henk vertelt dat het hout binnen ook in alle verdiepingen van het gebouw is terug te vinden; "wederom in een door de architect voorgeschreven patroon. Het glazen dak wat zijn stevigheid te danken heeft aan een prachtige stalen constructie zorgt voor een fijne lichtinval. Kortom: een prettige plek voor de toekomstige gebruikers. Wij wensen alle collega's van de NVM veel succes op hun nieuwe werkplek."