Werken bij

PELECON IS EEN DYNAMISCH CONSTRUCTIE- EN ADVIESBUREAU IN DE BOUWSECTOR. CENTRAAL GELEGEN IN GOUDA WERKEN WIJ MET EEN HECHT TEAM VAN CONSTRUCTEURS EN MODELLEURS AAN EEN TOTAALCONCEPT VOOR DRAAG- EN STABILITEITSCONSTRUCTIES VAN DIVERSE GEBOUWEN.

Ons klantenpakket is divers in binnen- en buitenland en onze dienstverlening is breed: utiliteitsbouw, woningbouw, nieuwbouw, renovatie en restauratieprojecten. De afgelopen jaren hebben wij gewerkt in opdracht van onder meer Bol.com, Albert Heijn, Lidl, Borghese, Dokvast en Heembouw. Ook in Lelystad werken wij namens Inditex. Een megaproject waarbij we met een heel team ter plaatse werken.

Werken bij Pelecon verveelt niet snel. Een diversiteit aan projecten en klanten wisselen elkaar af. Als aannemer zijn wij een belangrijke factor in een team van aannemers, bouwers, architecten en andere toeleveranciers, waarbij samenwerking een belangrijk onderdeel is van het eindresultaat.

De ontwikkelingen in de bouw gaan razendsnel en daarom vinden wij het belangrijk dat onze mensen de ruimte krijgen om hun kennis up-to-date te houden. Pelecon biedt dan ook volop ruimte voor groei en persoonlijke inbreng. Als werkgever zijn we betrokken, sociaal en bereid om in jou te investeren. Natuurlijk verwachten we ook iets terug: flexibiliteit, toewijding en betrokkenheid.