Werken bij

Pelecon is een dynamisch constructie- en adviesbureau in de bouw. Centraal gevestigd in Gouda, werken wij met een hecht team van constructeurs en modelleurs aan een totaalconcept op het gebied van draag- en stabiliteitsconstructies van diverse type gebouwen.

Ons klantenpakket is divers in zowel binnen- als buitenland en ons werkterrein is breed: utiliteitsbouw, woningbouw, nieuwbouw, renovatie- en restauratieprojecten. Afgelopen jaren hebben wij gewerkt in opdracht van o.a. Bol.com, Albert Heijn, Lidl, Borghese, Dokvast en Heembouw. Recentelijk zijn wij in opdracht van Inditex aan het werk in Lelystad. Een megaproject waar wij met een voltallig team on-site aan het werk zijn.

Werken bij Pelecon is niet snel saai. Een diversiteit aan projecten en klanten wisselen elkaar af. Als constructeur zijn wij een belangrijke spin in het web van aannemers, bouwers, architecten en andere toeleveranciers, waarbij samenwerking een significant onderdeel is voor het uiteindelijke resultaat.

De ontwikkelingen in de bouw gaan in rap tempo door, wij vinden het daarom belangrijk dat onze mensen de ruimte krijgen om hun kennis up-to-date houden. Bij Pelecon is daarom alle ruimte voor groei en eigen inbreng. Wij zijn als werkgever betrokken, sociaal en bereid om in je te investeren. Uiteraard verwachten we daar ook wat voor terug: flexibiliteit, toewijding en betrokkenheid.

Nieuwsgierig geworden?
Kijk dan snel voor een passende vacature op deze site. Hebben wij op dit moment geen vacature online staan, maar toch nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Stuur dan een mail naar Henk van Vliet via h.v.vliet@pelecon.nl of neem telefonisch contact met ons op telefoonnummer 0182 231400.