Indrukwekkend werkbezoek Bozhurishte, Bulgarije

Geplaatst op: 12 november 2021

Inspiratie opdoen, werkbezoek, cultuur snuiven, zakenreis….. Hoe je het ook noemt; het bezoek vorige week van de partners André en Henk was indrukwekkend! Voor onze Deense opdrachtgever Jysk zijn wij afgereisd naar Bozhurishte in Bulgarije om daar hun nieuwste, modernste én meest geautomatiseerde distributiecentrum te bezoeken.

Onderscheidend
Het distributiecentrum onderscheidt zich met geautomatiseerde technologie voor transport en opslag van artikelen en integratie van SAP EWM om te voldoen aan de behoeften van JYSK-winkels en de e-commerce-eisen van consumenten in de Balkan. Het resultaat is naadloze omnichannel-distributie vanuit strategische opslag (122.000 pallets), hogere efficiëntie en snelheid (400 europallets per uur) en minder transport naar de winkels met ongeveer 4,5 miljoen km per jaar.

Vertaalslag naar Nederland
Wij zijn natuurlijk niet zomaar naar Bulgarije afgereisd. We hebben inspiratie opgedaan, veel geleerd en inmiddels zijn wij gestart met het constructief ontwerp voor een vergelijkbaar distributiecentrum voor Jysk op Nederlandse bodem. Later hierover meer!