25 jaar PELECON Gouda!

Geplaatst op: 1 november 2023

Precies vandaag bestaat Pelecon Gouda 25 jaar! Dat betekent 25 jaar ervaring als adviseur op het gebied van bouwtechnische constructies. Al 25 jaar berekenen, tekenen, controleren en adviseren wij over  draag- en stabiliteitsconstructies van architectonische ontwerpen, zoals distributiecentra, gebouwen, kantoren, winkelcentra, woningen en scholen. Daarom viert ons hele team van Pelecon vanmiddag feest!

Pelecon Gouda is in 1998 opgericht door Wim van Leeuwen en Piet Peters; twee mannen met een passie voor constructies van gebouwen. In de bijlage vind je het krantenartikel uit de Rijn en Gouwe van dinsdag 22 september 1998 over de inschrijving van deze vijftigduizendste onderneming in het Handelsregister. Leuk om te weten is dat Zowel Wim en Piet destijds al 25 jaar ervaring hadden in het constructeursvak. Voldoende kennis aan boord dus om het succesvolle Pelecon te starten!

Groei door de jaren heen
Door de jaren heen werd onze dienstverlening alleen maar beter. Zo zijn wij sterk geworden op het gebied van logistiek vastgoed, (food en zuivel) industrie en complexe woongebouwen. Ook hebben wij onze kennis en capaciteit uitgebreid door in juni 2021 te fuseren met de 47 jaar ervaring van ingenieursbureau Reijneveld uit Amersfoort. Vanaf dat moment hebben wij twee vestigingen met ieder een eigen klantenpakket, maar waarbij de kennis van mensen uit Gouda en Amersfoort over en weer wordt ingezet! Dat maakt dat we van elkaar leren en bij blijven bij de huidige marktontwikkelingen.

Zonder opdrachtgevers en Peleconners geen Pelecon
Bedankt opdrachtgevers en partners voor het vertrouwen in de afgelopen 25 jaar. Maar bovenal bedankt Peleconners voor jullie loyaliteit en inspiratie! Op naar de komende 25 jaar PELECON!