We hebben een nieuwe collega!

Geplaatst op: 25 juni 2021

BEGIN DEZE MAAND IS KLAUDIA WOJTASIK BIJ PELECON GESTART ALS PROJECTCONSTRUCTEUR. EEN ECHTE BOUWLIEFHEBSTER WAARBIJ HET VAK MET DE PAPLEPEL IS INGEGOTEN! HAAR VADER – EIGENAAR VAN EEN KLEIN BOUWBEDRIJF- HEEFT HAAR VAN KIND AF AAN GEÏNSPIREERD VOOR DE BOUW. NIET ZO GEK DAT ZIJ EEN STUDIE AAN DE FACULTEIT CIVIL ENGINEERING AAN DE CZESTOCHOWA UNIVERSITY OF TECHNOLOGY IN POLEN IS GAAN VOLGEN!

Klaudia woont sinds 2015 in Nederland, samen met haar vriend. Ze vertelt dat de taalbarrière ervoor zorgde dat ze zo snel mogelijk Nederlands wilde leren om haar kennis daadwerkelijk in te kunnen zetten in de praktijk. Klaudia: “Ik heb in het eerste jaar dat ik in Nederland woonde gewerkt bij een klein renovatiebureau in Amsterdam. Door hier veel Nederlands te spreken kon ik al snel rond de tafel met opdrachtgevers en hen voorzien van mijn bouwkundige adviezen. Na dat jaar wilde ik mij verder ontwikkelen waarna ik drie jaar bij een geotechnisch adviesbureau heb gewerkt. Daar kwam ik voor het eerst in aanraking met civiele techniek. Omdat ik me meer wilde verdiepen in het ontwerpen van gebouwen, ben ik naar een engineersbureau overgestapt. Daar heb ik gewerkt, totdat de vacature voor Projectconstructeur bij Pelecon voorbij kwam.”

UITDAGING
Wij zijn trots dat Klaudia ons team komt versterken, haar kennis en ervaring helpen ons in het waarmaken van onze ambities. Klaudia voegt hieraan toe: “Wat ik geleerd heb tijdens mijn studie en in voorgaande werkervaring zal helpen in de uitdaging waar we als team bij Pelecon voor staan!”