Bouwtechnisch Adviesbureau Versteeg gaat verder onder Pelecon structural engineers

Geplaatst op: 31 maart 2022

Dat we als Pelecon niet stilzitten dat steken we niet onder stoelen of banken. Zo heeft een fusie vorig jaar onze dienstverlening kracht bijgezet. Nemen we nieuwe constructeurs aan om de stijgende vraag te beantwoorden en ontwikkelen we onze kennis. Echter, ondernemerschap betekent ook beslissingen nemen die niet direct met groei te maken hebben, maar wel logisch zijn voor de focus van ons bedrijf.

Per 1 april 2022 bieden wij geen diensten meer aan onder de naam Bouwtechnisch Adviesbureau Versteeg. De samenwerking tussen Versteeg en Pelecon was dermate verweven dat wij de logische stap hebben gezet om in beide bedrijven geen onderscheid meer te maken. En samen verder te gaan onder de naam Pelecon structural engineers.

Trouw aan elkaar
De constructeurs die werkzaam waren voor Versteeg zetten hun carrière voort bij Pelecon Gouda, hun kennis gaat zo niet verloren. Wij bedanken hen én de opdrachtgevers van Versteeg voor het vertrouwen en de positieve reacties die wij kregen op deze stap.

Vragen, kennismaken of gewoon bijpraten?
Heeft u vragen of wilt u gewoon een kop koffie drinken? Neem dan contact op met één van de partners van Pelecon. Henk van Vliet, André Verschoor en Mack Stolwijk zijn bereikbaar via info@pelecon.nl, +31 (0)182 231 400 (Pelecon Gouda) of +31 (0)33 277 33 36 (Pelecon Amersfoort).