Vacatures

HEB JIJ NET ALS WIJ OOK EEN STERKE FOCUS OP DE TOEKOMST VAN DE TECHNIEK EN MAAK JIJ GRAAG HET VERSCHIL? DAN MOETEN WIJ KENNISMAKEN! WANT BIJ PELECON AMERSFOORT ZIJN WIJ OP ZOEK NAAR EEN SENIOR CONSTRUCTEUR OF EEN JUNIOR CONSTRUCTEUR MET GROEIAMBITIES.

Weet jij alles over draagconstructies en constructieve veiligheid van gebouwen en woningen? Ben jij gedreven, creatief en bereid een stap extra te zetten? Heb je een groot technisch inzicht en draai jij je hand niet om voor vraagstukken waarop geen pasklaar ontwerp voorhanden is? Kun jij je staande houden en samenwerken met aannemers, architecten en uitvoerders en spreek je een aardig woordje Engels, zodat je onze klanten en partners buiten onze landsgrens ook te woord kunt staan? Dan zoeken wij jou!

Wij zoeken voor onze vestigingen in Gouda en Amersfoort een senior Constructeur met een aantal jaren werkervaring. Maar ben je net afgestudeerd, start je op de arbeidsmarkt en heb je een gezonde dosis groeiambities? Dan ben je als junior Constructeur ook welkom om bij Pelecon Gouda en Amersfoort te solliciteren.

WIJ ZIJN Pelecon structural engineers, een adviesbureau op het gebied van bouwtechnische constructies. Vanuit vestigingen in Gouda en Amersfoort werken wij met een hecht team van constructeurs en modelleurs aan uiteenlopende opdrachten. Van het ontwikkelen van een totaalconcept op het gebied van draagconstructie en veiligheid van een immens logistiek centrum tot een het maken van een constructieve berekening voor de verbouwing van een woonhuis. Ons klantenpakket is divers in zowel binnen- als buitenland en ons werkterrein is breed: automotive, cultuur, kantoren, logistiek, industrie, onderwijs, werken, winkelen en wonen.

WIJ BIEDEN jou een en dynamische functie binnen een hecht team van modelleurs en constructeurs. Bij Pelecon krijg je de ruimte om je kennis up-to-date houden en om vervolgstappen te zetten binnen jouw carrière. Vanzelfsprekend bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris.

Heb je interesse en voldoe je aan de bovenstaande competenties en functie-eisen? Dan komen wij graag met jou in gesprek. Stuur je cv en korte motivatie naar Mack Stolwijk via m.stolwijk@pelecon.nl

Voor meer informatie over de functie kun je bellen met: 0182-231407.
Voor meer informatie over ons bedrijf: www.pelecon.nl


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.